Extrema Special 2023

Donderdag 25 mei 2023 organiseert Extrema voor de vijfde keer een dag voor mensen met een fysieke- en mentale beperking en hun begeleiders. De dag begint om 16u stipt en gaat door tot 20u ‘s avonds. De dag zal volledig in het teken staan van muziek, randanimatie en veel plezier voor alle gasten.
PROGRAMMA 
16.00 – 17.00 Axel Haube
17.00 – 18.00 Mosoo
18.00 – 20.00 Joyhauser
De festivaldag is opnieuw volledig kosteloos, bonnetjes kunnen bijgekocht worden aan de automaten ter plaatse zowel met een kaart (pinpas) als cash. Verder wordt er een Pay As You Wish-formule gehanteerd waarbij gasten een donatie kunnen doen, indien gewenst. Deze opbrengsten worden gebruikt voor o.a. optimalisaties aan de faciliteiten op toekomstige edities en extra animatie voor deze dag. Zowel groepen, gezinnen als organisaties kunnen zich inschrijven voor Extrema Special via onderstaande link. Let op: geef het precieze aantal in waarmee je naar Extrema Special komt. Tickets moeten niet geprint worden. Jouw gezin, organisatie of groep inschrijven kan alleen via het formulier onderaan deze pagina
Praktisch
  • Extrema Special 2023
  • Donderdag 25 mei van 16u tot 20u
  • De toegang is gratis, maar inschrijven is verplicht
  • Locatie: De Plas, Houthalen-Helchteren. Mobiliteitsinformatie wordt verstuurd naar het mailadres van de boeker, gelieve de gegevens zorgvuldig in te geven.